Dine muligheder for at finde en at dyrke sex i det fri med

finde en at dyrke sex i det fri medFor mange er konceptet om at dyrke sex i det fri en fantasi, der i mange år blot har været et lille ønske, der fik det til at kilde alle de rigtige steder. I dagens Danmark er der blevet åbnet meget mere op for ens muligheder for at udføre og udleve denne fantasi med fremmede som man aldrig har mødt før. Der findes nu specielle online forums og særlige niche-sites, der giver dig muligheden for at komme i kontakt med andre, der også snuser til tanken om at dyrke denne form for frie sex i naturen.

Din bedste mulighed for at udleve din frække fantasi om at mødes med en, for dig nærmest ukendt kvinde eller mand, i skoven eller på en fjerntliggende parkeringsplads, er størst på internettet – dog bør du holde dig til de specielle hjemmesider. Man kan hurtigt blive stemplet som en mærkelig eller ligefrem perverteret person, hvis man på de normal datingsites leder efter partnere til at dyrke denne form for frie og frække elskov uden hæmninger, næsten uden regler og helt sikkert uden generthed. Folk, der mødes for at dyrke sex i det fri ved hvad de vil have.

Ting du skal vide, før du dyrker sex i det fri

Når man først har oprettet en profil på en af de hjemmesider, der giver dig direkte kontakt med andre, der også ønsker at dyrke sex i det fri, skal du/I dog være opmærksomme på de regler, der er på området. Mange steder er det fuldt ud lovligt at mødes til disse frække og intime stævnemøder i skovens dybe stille ro, dog er der nogle steder, hvor det er forbudt og derfor kan medføre en anholdelse for blufærdighedskrænkelse.

Det er ulovligt at mødes og brede elskovstæppet ud pĂĄ skovbunden i privatejede skove – medmindre man naturligvis kender ejeren og pĂĄ forhĂĄnd har en klar aftale om dette pĂĄ skrift, som man kan vise frem hvis man er sĂĄ uheldig at blive opdaget. Samtidig mĂĄ man ikke lægge sig midt pĂĄ offentlige stier, eller lade bilen gynge pĂĄ fuld knald pĂĄ en overfyldt parkeringsplads. Du kan altid finde reglerne omkring sex i det fri ved at søge efter dem pĂĄ internettet.

Opret din profil nu!

Nysgerrig på emnet? – Se hvad det vil sige at dyrke sex i det fri

For nogle er dette koncept noget, der har spøgt i tankerne i mange år, eller blot nogle enkle dage. Man fristes til at give det et skud, men man må først sætte sig ind i, hvad det handler om. Det mest brugte begreb i forbindelse med at dyrke sex i det fri er dogging, der førhen blev flittigt brugt i de homoseksuelle miljøer. Det handler om, at man finder en partner, der er villig til at mødes med en i naturen for at udfri ens fantasier om at have sex med en fremmed. Dette kan bruges af både singler, men også par hvor kvindens seksuelle lyster og mandens voyeur instinkt stilles tilfredse.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *