En støvle er en gave til vintertid

Støvle  (foto: eventyrsport.dk)

Støvle (foto: eventyrsport.dk)

Til vinter kan det være en god idé at have sig et godt sæt støvler, som man kan varme fødderne i. En god støvle er en støvle, der er isoleret godt både indvendigt og udvendigt, og som du derfor sagtens kan holde fødderne tørre og varme i – helst uden at vrikke med tæerne. Du bør derfor finde en rigtig god støvle til både dig selv og dine børn, når vinteren nærmer sig.

En god støvle er en tyk støvle

Den bedste støvle du kan få til vintertid er som regel en stor, tyk og kraftig støvle, der kan holde til alt det sne, slud og den regn, som vi desværre i tide og utide bliver udsat for i Danmark. Du finder en god og varm støvle i de fleste butikker, men det er da også værd at overveje, hvor længe du vil beholde denne støvle, og hvad dens egentlige formål er, inden du går ud og køber den – især fordi, at nogle butikker specialiserer sig i støvler, der er beregnet til større vandreture eller friluftsture, og som derfor har langt sværere ved at blive slidt op end ”ordinære” vinterstøvler.

Find en god støvle til vandreturen

Hvis du har planlagt en fremtidig vandretur for dig og din familie, skal hele familien have et sæt gode støvler, som ikke går i stykker, selvom der bliver vandret i dem. Det er også vigtigt, at du vælger en støvle, der ikke giver dig vabler, når du går rundt i den – især ikke, hvis du skal ud på længere ture i hårdt terræn.
Det er også ærgerligt, hvis hele din planlagte vandretur går i vasken, fordi dine børn bliver kede af det og brokker sig, fordi deres støvle ikke varmer ordentligt om foden, eller fordi deres støvle er ubehagelig at have på og giver dem vabler. Husk at finde en ordentlig støvle!

 

Find en flot støvle hos Eventyrsport

 

Læs mere om gode støvler her:

Vinterstøvler mænd holder mænd varme år efter år

Vinterstøvle udsalg – et solidt og kvalitetsbevidst underlag

Ecco støvler holder dine fødder varme hele vinteren

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *