Løbetøj til vintersæsonen skal nok få dig ud af døren

Der er ingen gode undskyldninger for at holde op med at løbe om vinteren (foto eventyrsport.dk)

Der er ingen gode undskyldninger for at holde op med at løbe om vinteren (foto eventyrsport.dk)

Det er ved at være koldt udenfor. Vinden blæser kraftigere, end den har gjort henover sommeren, det regner mere, og kulden bidder os i kinderne. Det er ikke just tiltrækkende at bevæge sig udenfor, når først arbejdsdagen er overstået, og mørket allerede er ved at lægge sig over dagen. Alligevel er der stadig en god og væsentlig grund til at bevæge sig udenfor: din krop har brug for frisk luft, din puls har godt af at komme op, og du får overskud af at bevæge dig. Derfor er det godt, der findes løbetøj til alle sæsoner.

Vinterløbetøj er tykkere end almindeligt løbetøj. Vinterløbebukser er belagt med et tyndt lag fleece på indersider, der holder varmen i benene. Når man er ude at løbe i koldt vejr, oplever man typisk at kulden bidder i lårene på en. Det tynde lag fleece i vinterbuksen lægger sig om huden, og passer på dine lår.

Der findes også løbejakker, der er ekstra kompakte. Hvis du er i tvivl, er det blot at høre ad i din lokale løbeforretning eller over nettet.

Se udvalget af løbetøj hos eventyrsport.dk

Ekstra tilbehør til din vinterløbetur

Når du er ude at løbe om vinteren, er det først og fremmest vigtigt at have et godt sæt løbetøj på. Det skal være varmt, passe på din hud mod den hårde kulde og sikre, du kan holde kropsvarmen, når du er af sted.

Derudover er det dog også vigtigt, at du husker alt det andet udstyr, der gør en løbetur ekstra god i vinterkulde. Løbetøj findes i man afarter, det samme gør udstyr. Om vinteren er et pandebånd en god ven, ligesom ekstra tykke løbesokker er det.

Med det rigtige løbetøj er det både sjovt og dejligt at komme ud at løbe – selv om vinteren. Det ekstra tilbehør såsom i form af pandebånd og gode strømper er derudover kun en fornøjelig bonus.

Læs om hvordan du vælger det rigtige løbetøj her

Share

One Response to Løbetøj til vintersæsonen skal nok få dig ud af døren

  1. Pingback: Hold varmen med en varm og dejlig North Face fleece

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *