Overnattende gæster? Hav altid en luftmadras liggende

Der er kun gode grunde til at have luftmadrasser (foto eventyrsport.dk)

Der er kun gode grunde til at have luftmadrasser (foto eventyrsport.dk)

Hvis man bor i et stort hus, har man måske et gæsteværelse, som er indrettet hyggeligt og med en fin redt dobbeltseng til overnattende gæster. I hvert fald har man en sofa, som gæster kan sove på. Andre har en sovesofa stående, som man nemt kan slå ud.

Men bor man i en mindre lejlighed uden plads til et ekstra værelse – eller uden en sofa, der kan soves på, ja så er det en god ide at købe en dobbelt luftmadras og have liggende under sengen, så du altid er forberedt på uventet besøg.

Luftmadras – hvilken en skal jeg vælge?

Du spørger måske dig selv, om der overhoved er forskel på luftmadrasser, men ja, det er der. Du kan få en helt almindelig luftmadras, som kan pumpes op med en fodpumpe, som altid siger en irriterende knirkende lyd. Denne type luftmadras er magen til den, man bruger, når man sover i telt, hvis ikke man ligger på de helt tynde liggeunderlag. Denne type luftmadras er helt okay at sove på en enkelt nat eller 2, men i længere tid kan man godt få ondt i ryggen, da den er meget blød, især hvis man ikke puster den op hver nat, for den mister en del luft efter brug. Men har man ikke meget plads er denne type den mest praktiske at have liggende.

En anden type luftmadras er den selvoppustelige luftmadras. Det er en, du sætter i stikkontakten, og så puster den faktisk sig selv op. Denne type luftmadras er luksus udgaven af alle luftmadrasser, og den er ligeså høj som en almindelig seng. I og med at den er med elektrisk oppustning, er den også noget hårdere at ligge på, hvilket er godt for ryggen. Så har du plads og råd til en sådan type luftmadras, er det et godt valg.

Se et udvalg af luftmadrasser her

Share

One Response to Overnattende gæster? Hav altid en luftmadras liggende

  1. Pingback: Nu med billig luftmadras

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *