Regntøj til børn: Er dine børn klar til efteråret?

Børn skal ikke opleve efteråret uden regntøj (foto eventyrsport.dkl)

Børn skal ikke opleve efteråret uden regntøj (foto eventyrsport.dkl)

Vi har været heldige ind til videre med efteråret her i Danmark. Fine solskins dage med klar blå himmel, en acceptabel temperature og kun en lille smule blæst og enkelte regnvejrsdage. Fine farver på træerne med gule og røde blade, der dog så småt er ved at falde ned på joden. Men vi ved også af erfaring, at det nok ikke vil fortsætte hele efteråret dette smukke vejr. På et eller andet tidspunkt kommer der helt sikkert dage med masser af regn og blæst. Og så er det godt at være forberedt på det. Det gælder også dine små børn, der skal lege udendørs i børnehaven – også om efteråret. Her får du de vigtigste ting, som du skal huske at have liggende til at tage med i børnehaven til dine børn en regnvejrsdag.

Husk regntøj til børn og gummistøvler

Først og fremmest er det en god ide at tage et par gode gummistøvler med i børnehaven. De er helt uundværlige, når barnet skal hoppe i vandpytter, lege i en meget våd sandkasse og gå ture med børnehaven i parken. Vælg et par, som ikke falder af barnets fødder, da det kan være meget irriterende for barnet. Det betyder også, at det altså ikke altid er bedst at købe et par gummistøvler et nummer for stort, selvom det er smart, så barnet kan vokse i dem. Men det kan altså også betyde, at de simpelthen falder af barnets fødder på legepladsen.

Du skal også huske et sæt godt regntøj til dit barn. Det skal være 100 % vandtæt og gerne med elastikker i benene til at putte under gummistøvlerne, så bukserne ikke glider op, så der kommer vand i støvlen. Der skal gerne være en hat på jakken, som barnet kan putte op på hovedet, så der ikke kommer vand ned i nakken.

Find regntøj til børn her.

Share

2 Responses to Regntøj til børn: Er dine børn klar til efteråret?

  1. Pingback: Regntøj børn – når de små skal på tur ud i regnen

  2. Pingback: Køb gummistøvler med foer til børn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *