Skiferien bliver bedre med det rigtige skiudstyr

Med skiudstyr får du en sikker og sjov tur (foto eventyrsport.dk)

Med skiudstyr får du en sikker og sjov tur (foto eventyrsport.dk)

Ofte kan en bestemt oplevelse være succesbetinget af de praktiske rammer. Ligesom en håndværkers arbejde i høj grad afhænger af det værktøj, han har til rådighed, således kan en ferie også afhænge i en vis grad af de praktiske elementer. Det gælder ikke mindst i forbindelse med skiferier, som virkelig må siges at være afhængige af det rigtige skiudstyr. Var det ikke for ski eller snowboard, så kunne man slet ikke få oplevelsen af at fare ned af pisterne. Der er også meget andet udstyr, som er med til at gøre skiferien til en succes.

Eksempler på nødvendigt skiudstyr

Når man taler om skiudstyr, så skal man først og fremmest sikre sig, at de store elementer er på plads. Udover ski og skistøvler, som næsten er en kategori for sig, så gælder det om at have den rigtige påklædning. Det indbefatter en god skijakke, der virkelig kan holde sneen ude, og som også er fleksibel at have på. Desuden er et skibukser med til at holde benene varme og beskytte den nedre del af kroppen.

Under de ydre lag skal man sørge for at have nogle svedafvisende mindre lag, som hver især kan være med til at give varme og beskyttelse. Et par lange underbukser er ofte en succes på benene, især hvis man virkelig er højt oppe i terrænet, og det samme gælder mange små trøjer på overkroppen. Ligeledes kan skisokker være med til at holde fødderne varme i støvlerne. Der er kort sagt ikke noget værre end at skulle udholde en skiferie, hvor man fryser hele tiden.

Hertil kommer meget andet skiudstyr, som hver især er med til at gøre skiferien til en succes. Man får ikke meget ud af ferien, hvis man ikke ejer et par gode skihandsker. Man skal også have en skihjelm, som er ligeså nødvendig på ski, som en cykelhjelm er på cykel.

Find de rigtige skiudstyr her

Læs mere om skiudstyr via disse links:

Tag idéen om en skihjelm alvorligt

Med godt skitøj findes der ikke dårligt vejr

Share

One Response to Skiferien bliver bedre med det rigtige skiudstyr

  1. Pingback: En Haglofs skijakke kan bruges i hverdagen og på skituren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *