Støvle mig her, støvle mig der

Støvle  (foto: eventyrsport.dk)

Støvle (foto: eventyrsport.dk)

Det kan sommetider være vanskeligt at vælge hvilken støvle, man skal købe, og det er der faktisk ikke noget at sige til. En støvle hænger nemlig ikke bare på din krop, den udgør fundamentet og slæber rundt med dig, hvor end du går. Den skal kunne bære på det hele og den skal kunne følge med. Din støvle er dit primære fartøj. Derfor skal den også være ergonomisk god og yde dig den optimale komfort undervejs. Den må også meget gerne være lidt lækker at se på. En støvle har i det hele taget et hårdt liv, hvis man tænker over det.

En støvle at rejse i

Det handler altså om at finde en støvle som kan indfri en masse forventninger, sådan at ens daglige gang bliver så effektiv og behagelig som mulig. Derfor er det en god ting, at man lige overvejer sit støvlekøb: Er ydersålen solid nok, er undersålen fleksibel, er den varm nok, kan fødderne transpirere dernede, er støvlehøjden rigtig, føles svangen behagelig, hvordan føles den omkring hælebenet, giver højden støtte nok omkring anklen og så videre. Det kan være svært at overskue alle disse ting, derfor giver det mening at tale med nogen, som har en masse viden om støvler.
Det er en god idé at tage ned i butikker, hvor man ved, at varerne afspejler sand kvalitet og ikke lutter ”mærke-kvalitet”. Man kan finde kyndig rådgivning i butikker, der sælger sportstøj og friluftstøj og –udstyr. Der er simpelthen tænkt ”fartøj” ind i deres skodesigns, hvor man rejser behageligt, effektivt og med stil, hvorimod mange andre støvler kun er tænkt i forhold til æstetik. Udvalget hos nævnte butikstyper, lagt sammen med god rådgivning fra deres vidende ekspedienter, udgør den perfekte ramme om at finde den rigtige støvle, du kan rejse hjem i og videre ud på rejse i livet.

 

Gør et godt støvlekøb hos Eventyrsport

 

Læs mere om gode støvler:

Bliv klar til vintervejret med gode pigestøvler

Vinterstøvler mænd holder mænd varme år efter år

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *