Turen går til alperne – husk et godt telt

Et godt telt er vandtæt samt nemt og hurtigt at slå op og ned (foto eventyrsport.dk)

Et godt telt er vandtæt samt nemt og hurtigt at slå op og ned (foto eventyrsport.dk)

Vandreture op i bjergene med ryksækken på ryggen. Flotte bjergsøer der åbenbares foran en og madpakkespisning på fjeldet. Lyder som noget for dig, ja så kan du tage en tur til alperne. Pak teltet og soveposerne med, for så har du mulighed for at slå det op for natten på en afsides bjergskråning og sove ude om natten i stilheden.

Et godt telt er yderst vigtigt, hvis du vil sove ude, for der kan godt være skiftende vejr i alperne. Så sørg for, at det er regntæt og kan tåle noget vind.

Her får du en huskeliste med de vigtigste ting til turen.

 

Huskeliste til turen i alperne – telt, rygsæk og gode vandresko

Gode vandresko: Det er vigtigt at have et par gode vandresko at gå i, når I skal vandre rundt i bjergene hele dagen. De skal være vandtætte men ikke alt for varme at have på, hvis I skal vandre om sommeren, hvor der nemt kan være meget varmt syd på.

En god rygsæk: Invester i en god rygsæk, som du kan have alle dine ting i. Samtidig er det vigtigt, at den er god for ryggen, så du kan vandre med den flere dage i træk. Den skal have en masse remme, der kan spændes foran, så vægten bliver fordelt.

God drikkeflaske: En god drikkeflaske, som er nem at skrue låget af og på – også når du går. Det er vigtigt med masser af vand på vandreturen og især, hvis det er meget vamt.

Sidst men ikke mindst skal I have et godt telt med. Det skal være vandtæt men også nemt hurtigt at slå op og ned, så I ikke skal bruge alt for lang tid på det, når I skal videre.

 

Se et udvalg af telte her

Share

2 Responses to Turen går til alperne – husk et godt telt

  1. Pingback: Anskaf rygsække til hele familiens vandretur i fjeldene

  2. Pingback: Gode festivaltelte sikrer dig en ren og pæn oplevelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *