Få styr på regntøj til børn

Det kan virke super træls, når ungerne igen vokser ud af deres regntøj, men ikke desto mindre, er regntøj bare en vigtig ting at have styr på som forældre. Ens børn er ude i alt slags vejr, når de går i børnehave. Derfor er det vigtigt, at de har det gode sæt regntøj i deres garderobe. Stumper bukserne en smule eller er jakken for stram, så er deres oplevelse i regnen ikke særlig sjov eller for den sags skyld tør. Det handler simpelthen om at give ens unger de bedste forudsætninger for en god og tør dag i børnehave.

dreng hopper i vandpyt

Med børnehaven på tur

Regnbukserne findes ikke kun frem på våde regnvejrsdage, hvor ungerne er på legepladsen i den silende regn. Det gode regntøj til børn bliver også ofte brugt af børnehaven, når man skal på tur. En tur i skoven, hvor jordbunden ofte er fugtig, er jo intet problem, hvis ens børn har noget godt regntøj på, som ikke gør dem våde og kolde af at lege i skovbunden. Som forældre er det vigtigt at huske på, at ens barns verden foregår helt nede ved jorden. Både i forhold til at gå men også i forhold til leg og fantasi. De gode lege er guld værd og skal gerne hjælpes på vej så godt som muligt. Derfor nytter det altså ikke noget, hvis ens barn ikke kan være med, fordi han eller hun bliver våd og kold.

Når mor og far elsker friluftslivet

Mange danskere har fået øjnene op for friluftslivet og de mange glæder, som man kan få sammen i den danske natur. Har du lige som så mange andre også fået den tanke, så er det også i din situation vigtigt at dit barn har det gode sæt regntøj. Det danske klima er lunefuldt og uforudseligt. En byge kan hurtigt være over os og så er det altså en god ide at have regntøjet klar.

Børn skal have lov til at lege i regnen

Det er desværre de færreste forældre og voksne, som selv kan huske den barnlige glæde ved et regnvejr eller en vandpyt. Ikke desto mindre, så er det netop det, dit barn føler, hvis ellers de får lov til det. Regnvejr og vandpytter lægger virkelig op til leg og fantasi. I børnehaver over hele landet kan en god vandpyt blive til søer, som skibe skal sejle på, voldgrave med sandslotte i midten, supper tilsat kviste, sand og blade og meget mere. Dit barns fantasi kommer virkelig på arbejde, når det regner og det er super vigtigt som forældre at lade børnene få de oplevelser med sig, og det gør man bedst med regntøj til børn.

Det gode åndbare materiale

Skal man ud og købe nyt regntøj, så kig på materialet og sættets udformning. En lang dag på legepladsen med regntøj skal helst være behagelig. Derfor er det vigtigt at købe ordentlige sæt i et materiale og design, som gør at barnet kan få luft ind under sættet. Det er også vigtigt at sikre sig, at vand ikke kan komme ind ved støvlekanten eller i halsen og ved ærmerne.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *