En lækker parka jakke holder dig varm til vinter

Kom gennem efteråret i en parka jakke (foto eventyrsport.dk)

Kom gennem efteråret i en parka jakke (foto eventyrsport.dk)

Vinteren står for døren, og det er tid til at finde sig en ny jakke til vinter. Der er stor forskel på ens garderobe, alt efter årstid, og især vinteren kræver lidt ekstra af udstyret. Det kan gå hen og blive rigtig koldt her i det kolde nord, og så er man nødt til at pakke sig godt ind. Det vigtigste må siges at være det yderste lag, der skal holde en tør og varm og samtidig give masser af bevægelsesfrihed. Sidst, men ikke mindst, må ens vinterjakke gerne se rigtig pæn ud, så man kan føle sig smart, selvom man er praktisk klædt på.

Hvad med en lækker parka til al slags vintervejr

Når det danske vejr kræver allermest af vores påklædning, er det parkaen, du skal vælge. Parka er lavet af nylon, og det er både slidstærkt og meget svært at ødelægge. Foret, der virker isolerende, består af et fibermateriale, og materialerne skaber i forening en jakke, der både er vind- og vandtæt, åndbar og varm. Åndbarheden er noget af det allervigtigste, når du skal vælge dit vinterovertøj. Din jakke kan nemlig være lige så dejlig varm, det skal være, men hvis den fugt, der opstår under jakken, når du sveder, ikke kan komme ud, bliver du både klam og svedig. Det er ikke rart, og med en åndbar jakke undgår du dette. Her kan fugten nemlig transporteres ud gennem stoffet, mens varmen holdes inde.

Parka jakken er også praktisk designet. Den har en hætte, der er ganske nyttig, når det regner og blæser. Ingen har jo lyst til at få vand ned ad nakken. Dog kan hætten afmonteres, hvis du har lyst til den slags. Derudover er jakken udstyret med en masse praktiske lommer, der både sidder indvendigt og udvendigt. Her er der plads til det hele, og dine ting bliver ikke våde, selvom det står ned i stænger.

Find en lækker parka her

Læs mere om damejakker her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *