Undgå vabler på dine vandreture

Vandreture kan være dejligt og forfriskende at gå. Det er en måde, hvor man får set en masse smuk natur, samtidig med man får en masse frisk luft gennem lungerne. Det er en aktivitet, som kan gøres alene, men også en aktivitet som tit sker i fællesskab. Der er bare en ting, som kan være med til spolere den gode tur. Vabler kan hurtigt vende en stemning fra god – til en knap så god stemning. Det er nogle irriterende små blænder i huden, som giver en ubehagelig følelse. Der er heldigvis flere ting, du kan gøre for at undgå de små irriterende vabler, kommer på din vandretur.

Forebyg vablerne inden din vandretur

En god måde, hvorpå du undgår at få vabler på fødderne er at være på forkant. Du kan derved allerede før din tur sikre dig, at du ingen vabler får på fødderne. Der findes flere produkter på markedet, som sikrer dig en god oplevelse. Der er nogle produkter, som der gør, at du undgår vabler.

Der er her tale om mærket ENGO Blister Patches. Det er produkter, som beskytter dine fødder mod de væmmelige vabler. Det er specielt designet til at hjælpe mod vablerne i dine sko. Det er modsat andre vable plastre, et plaster som skal sidde i skoen og ikke på din hud. Tapen er udstyret med en blød side, sådan at det er nemt at sætte foden i skoen. Plasteret kan bruges til de helt lange vandreture, da du kan gå eller løbe op til 500 km, før det skal udskiftes. Sådan undgår du vabler hver gang du bruger dine sko. En smart og enkelt løsning.

Hvordan virker ENGO Blister Patches?

ENGO Blister Patches forebygger mod vabler, og forhindre skoen og foden i at lave dem. En vabel sker ved friktion. Friktion er der, hvor din for bevæger sig i skoen og derfor gnider sig mod skoen. Hvis der opstår et hårdt tryk det samme sted, fordi foden ikke kan bevæge sig ordentlig, så opstår der revner i huden. Disse revner er stadiet før vablerne opstår. I disse revner kan der så opstå vabler. Fra revnerne begynder det indre lag af huden at adskille sig. Det sker alt sammen under det yderste lag af huden, og der opstår mellem det inderste og yderste lag en tåre. I denne tåre samles der væske, og dermed bliver vablen dannet.

Hvis man bruger ENGO Blister Patches, så kan alt det her forebygges. ENGO Blister Patches er produceret som tape, og giver derfor din fod mulighed for ikke at kunne lave en friktion. ENGO Blister Patches tape har den funktion, at den er glat, hvilket gør at strømper og skoen har svært ved at foretage disse friktioner.

Det er et nemt stykke tape som fastsættes. Det kræver bare, at skoen bliver rengjort godt, før du indsætter tapen. Når tapen fastsættes, så kan man med fordel bruge en føntørre til at varme limen på middelvarme. Derved kan du fastsætte tapen ordentligt og få det integreret godt i skoens inderside.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *