Letvægtstelte er perfekte til vandreture

Telte behøver ikke være tunge at slæbe på (foto eventyrsport.dk)

Telte behøver ikke være tunge at slæbe på (foto eventyrsport.dk)

Er du på vej ud i de norske fjelde eller op i de franske alper? Har du rygsæk på ryggen og vandresko på fødderne? Og regner du med at overnatte ude i den friske natur?

Så er det en rigtig god ide, at du tager et letvægtstelt med fremfor et almindeligt telt. Hvis du skal vandre op og ned ad bjergsider, er det en fordel, at du har så lidt vægt med som muligt. Det vil sige, at du altså pakker så let, du overhovedet kan. Det gør du ved at tænke over hver en genstand, du stopper i tasken. Hermed også hvilket telt du har med.

Letvægtstelte har den fordel, at de er lavet i ultrafint stof med fiberstænger, der vejer meget lidt. Samtidig er de gode, fordi de er bygget flade, så de let ligger i læ. Det er smart i bjerge, hvor vejret kan være voldsomt.

Gør det nemmere for dig selv, hvor du kan

Måske er du bekymret for, om et letvægtstelt er ligesom en form for popuptelt, der efter det første regnskyl på en festival fuldstændig mister pusten og efterlader dig og din bagage drivvåd. Men det behøver du ikke være bekymret for. Letvægtstelte er designet til udendørsliv, de er slidstærke, vandtætte og følger med dig på mange gode oplevelser fremover.

Et letvægtstelt er netop designet til at gøre dine udendørsoplevelser endnu stærkere. Man skal aldrig gå ned på udstyr, siger de kloge mænd. Det gælder også, når du bevæger dig ud i naturen. Uanset om du vil bruge dit letvægtstelt på fisketure, i bjergene eller andre steder, du gerne vil besøge, så vil du uden tvivl være glad for, at det ikke vejer særlig meget at bære på. Og så er det let at slå op, nemt at pakke ned igen.

Se et udvalg af letvægtstelte hos eventyrsport

 

Læs mere om telte her:

Naturens mange fordele med et outwell telt

Overlev den vilde festival med et godt festivaltelt

Gode festivaltelte sikrer dig en ren og pæn oplevelse

Share

2 Responses to Letvægtstelte er perfekte til vandreture

  1. Pingback: Iglo telt: Hold ferie i naturlige omgivelser

  2. Pingback: Et festival telt er ideelt på sommerens festivaler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *