Pandelampe løb

pandelampe til løb  (foto: eventyrsport.dk)

pandelampe til løb (foto: eventyrsport.dk)

Du sidder derhjemme. I mange dage har du spist fed mad eller måske ikke så fed mad, men så lidt for meget. Det er helt naturligt her om vinteren, hvor kroppen indstiller sig på mindre aktivitet, ja, næsten på at gå i hi. Vintermageligheden er altså en mekanisme, der sidder dybt nede i foret af menneskets urstof. Problemet er bare, vi kan ikke give efter for mekanismen og gå i hi – du kan højest gå på bistand eller flytte ud i skoven og bygge en hule og se, om du kan holde varmen under bøgegrenene. Lad os spare dig turen og afsløre, at det kan du ikke. Bistand er heller ikke et spædende alternativ – du bliver nødt til at opgive dit Netflix og Prima Donna-ost. Det bliver du hurtigt træt af. Samfundet sætter ikke tempoet ned og folk skal se på dig hver dag, og før du ved af det, er det sommer og folk smider tøjet for at vise deres fitness-kroppe frem.

Pandelampe og klar til løb

Det er hyggeligt at sidde og være tyk med sin kit kat og serier, sine øl og Counter Strike eller sin finske lakrids og krimibog, men det er faktisk også hyggeligt, at trække i joggingtøjet og løbe ud i skoven og få både luft og motion. Bagefter føler man sig glad – både grundet alle endorfinerne, der pumper rundt i kroppen og fordi man har gjort sit for at holde sig sund og slank. Vi har ikke tid til at gå i hi og være ligeglade med det hele, når meget af året i Danmark går med vinter. Livet er simpelthen for kort og dyrbart til, at det skal gå op i kit kats og Game of Thrones (selvom man for gud skyld ikke skal misse et afsnit!).
Okay, så er det på plads. Verden går ikke i stå om vinteren, så det skal vi heller ikke, selvom det føles naturligt.
Men du sidder derhjemme. Det er bælgmørkt udenfor. Du skal lige til at acceptere dette som en undskyldning for at blive hjemme foran Tv’et, da du læser denne tekst og ordene: Køb en pandelampe og kom så af sted!

 

Her kan du komme videre med pandelampe løb

 

Læs mere om gode pandelamper til løb:

Her finder du den bedste pandelampe til løb

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *