Regntøj børn – når de små skal på tur ud i regnen

Lad ikke børnene gå ud uden regntøj på (foto eventyrsport.dk)

Lad ikke børnene gå ud uden regntøj på (foto eventyrsport.dk)

I Danmark har vi tradition for, at børnene kommer meget ud i den virkelige verden. Man tager i Zoologisk Have eller på museer, og danske børn bruger i det hele taget en del tid i naturen. Det kan være en udfordring i et land, hvor det regner så meget, som det gør, men heldigvis findes der jo eftersigende ikke dårligt vejr – kun dårlig påklædning.

Derfor skal du huske at klæde dit barn ordentlig på, hvis vejrudsigten lover regn. Nogle gange kan en paraply eller et regnslag, der kan ligge i tasken gøre det, men hvis barnet skal ud og være aktiv, så skal der lidt mere til. Vejret skal aldrig være en hindring for børnenes leg, og hvis du gør dit som forælder og finder det regntøj til dit barn, der kan holde ham eller hende både tør og varm, så har du banet vejen for en leg, der ikke behøver at slutte.

Sådan skal regntøjet sidde på barnet, så det ikke bliver vådt

Selvfølgelig skal regntøjet være regntæt. Det siger næsten sig selv, og alligevel er der nogen, der sælger dårlige produkter, der ikke kan holde vandet ude. Det kan godt betale sig at lægge lidt flere penge i investeringen, for lige som med så meget andet, så får man tit mere kvalitet, hvis man betaler det ekstra. Men selv den dyreste og tætteste jakke har sine svagheder, og der skal man tænke over det samlede outfit.

For det første er det smartest, at barnet får et helt sæt. Et par regnbukser og en regnjakke, der passer sammen. Der findes mange åbninger i sådan noget overtøj, nemlig i ærmer, hals, bukseben og talje. Prøv at finde et sæt med elastik i disse åbninger. Det kan forebygge, at vandet trænger ind, og så har det den ekstra fordel, at tøjet bliver siddende, hvor det skal, når det holdes på plads af elastikker.

Regntøj børn – se et stort udvalg hos eventyrsport

Mere information om regntøj til børn her

Share

One Response to Regntøj børn – når de små skal på tur ud i regnen

  1. Pingback: Regntøj med foer beskytter dig, imens livet leves

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *