Teva sko gør hverdagslivet og ferien lidt mere behagelig

Teva laver anderledes sko (foto eventyrsport.dk)

Teva laver anderledes sko (foto eventyrsport.dk)

Har du nogensinde båret et par sko fra Teva? Hvis du har, så ved du nok, hvor dejlige de er. Hvis du ikke har, har du nu rig mulighed for at hæve standarden for kvalitet på dine fødder. Teva sko giver dig en helt anden oplevelse af at gå, for Teva er formet efter dine fødder. Teva passer på dig på de hårde gåture eller hverdagsturen ud med hunden.

Teva er en praktisk men smart sko, du ikke vil være foruden, når først du har båret dem. Du kan både få sandaler og vandrestøvler fra Teva. Teva har specialiseret sig i gode sko til mange forhold. Det gør, at du både kan bruge dem, hvis du skal på storbyferie, vandre i bjerge eller på en simpel tur ud i haven. Det er altid en succes at have Teva på sine fødder. Du undgår vabler og dårlige fødder.

En god løsning

En sko er ikke bare en sko. Det ved Teva, derfor gør de en aktiv og sikker indsats for, at du får en god gåoplevelse selv i hårdt terræn.

Står du overfor en kommende ferie i bjergene? Eller skal du på anden vis ud og være aktiv? Så ved Teva, hvordan du skal iklæde dine fødder. Det handler om at vælge et par sko, der både er bløde og rare at have på samtidig med, at du ikke sveder mere end højest nødvendigt.

Teva laver sko, der er indrettet med en perfekt form for ventilation. Det kan være hårdt og kræve en vis mængde sved at bevæge sig rundt, derfor skal du bære et par sko, der holder dine fødder friske.

På vandreferier skal man kunne gå i flere dage. Det kræver, at dine fødder ikke er smadrede efter første tur. Teva passer på dine fødder og giver dig en god oplevelse, når du er aktiv.

Se udvalget fra Teva her

Læs mere om Teva på deres hjemmeside: http://www.teva-eu.com

Share

One Response to Teva sko gør hverdagslivet og ferien lidt mere behagelig

  1. Pingback: Køb Salomon XA Pro 3D Ultra og gør noget ekstra ved vandreturen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *